Zero waste bevásárló zsák - újrahasznosított textilből

Zero waste bevásárló zsák - újrahasznosított textilbőlZero waste bevásárló zsák - újrahasznosított textilből
Zero waste bevásárló zsák - újrahasznosított textilbőlZero waste bevásárló zsák - újrahasznosított textilbőlZero waste bevásárló zsák - újrahasznosított textilből

Kimérős vásárlás? Rágcsálnivaló uzsonnára? Pakold ebbe a bevásárlózsákba! ;)

Újrahasználható, tartós, zero waste alternatíva, mellyel rengeteg műanyagzacskót kiválthatsz! Ráadásul szabászati hulladékból készült, amely így a hulladékégetőbe kerülés helyett hasznos tárggyá válik!

Többféle pékárut, zöldséget, gyümölcsöt is bepakolhatsz egy szatyorba, hiszen fizetéskor látszik a szatyor tartalma, akárcsak a nejlonzacskó esetében.

Vidd magaddal minden nap, és így előzd meg a hulladékot!

A szatyrok textilmaradékokból készülnek, így minden darab különböző mintájú és anyagú. A kép illusztráció!

A zsák egyik oldala függönyök gyártási maradéka, a másik oldala ingek gyártásakor keletkező szabászati maradék, amely más esetben a hulladékégetőbe vagy lerakóra kerülne. Bevásárló zsákká válva viszont hulladék helyett egy hosszú élettartamú termékként hasznosulnak.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Termékváltozatok
kicsi (~22x25 cm)közepes (~22x34 cm)nagy (~34x38 cm)
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 590 Ft (465 Ft + áfa)
Egységár: 590 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Mosható bevásárló zsák, amely átlátszó textilanyagból készült. A zsák felső része különböző színes, erősebb maradékanyagokkal variálva, összehúzható zsinórral.

Az egyszer használatos műanyag zacskók helyett, vásárolhatunk bele zöldséget, gyümölcsöt, pékárut. 

Újrahasznált textil felhasználásával készült termék. Az alapanyag jellegéből adódóan a színárnyalatban, valamint a díszítésben eltérés lehetséges.

A hulladékmentes hétköznapok elengedhetetlen eszköze a vászon vagy tüll bevásárló zsák, amelybe műanyagok nélkül csomagolhatsz, vásárolhatsz.

Válassz a különböző méretű zsákokból, annak megfelelően, milyen árut vásárolnál kimérősen!

Az kicsi méretű zsák pratikus például aszalványoknak, magvaknak, míg a nagyobbakat nyugodtan telepakolhatod nagyobb mennyiségű zöldséggel, gyümölccsel, tésztával, hüvelyessel.

Sokan félnek, hogy mit szólnak a boltokban, vagy piacokon ahhoz, hogy nem az ott kitett műanyagba csomagolod az árut. Tapasztalataink szerint a legtöbb esetben vagy pozitív visszajelzést kapunk, vagy szóra sem méltatják a dolgot. Próbáld ki te is minél több helyen, hiszen így bekerül a köztudatba, hogy ez egy létező és fontos igény! Ha kérdezik az okát, nyugodtan mondd el, hogy szeretnél minél kevesebb eldobható műanyagot használni! Lehet, hogy éppen ezzel fogsz megnyerni  az ügynek egy vállalkozást, eladót, vagy éppen a mögötted sorban álló vásárlót! Kimérős vásárlásra fel, terjesszük el ezt a megoldást! ;)

Méretek:

kicsi - kb. 22×25 cm
közepes - kb. 22×34 cm
nagy - kb. 34×38 cm

Anyaga:

egyik oldala: poliészter  függönyanyag (szabászati maradék)
másik oldala: pamut ingvászon (szabászati maradék)
zsinór: 

A zsákok súlya és anyagösszetétele eltérhet egymástól, mivel különböző maradék anyagokból készülnek.

A zsákok mosását 30-40°C-os vízben ajánljuk, enyhébb centrifugálással, vagy mosózsák használatával, a zsák testét alkotó függönyanyag kímélése érdekében. Mivel beavatott anyagból készül, a mosás során zsugorodás nem várható.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

A zsákokat egy magyar üzemben varrják, 100%-ban újrahasznosított szabászati hulladékból.

A zsák egyik oldala függönyök gyártási maradéka, a másik oldala ingek gyártásakor keletkező szabászati maradék, amely más esetben a hulladékégetőbe vagy lerakóra kerülne. Bevásárló zsákká válva viszont hulladék helyett egy hosszú élettartamú termékként hasznosulnak.

Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

Textilhulladék felhasználásával készült termék. Használatával sok műanyag hulladékot elkerülhetünk a műanyag zacskókhoz képest.

Ajánljuk még Neked