Módszertani kézikönyv nemcsak környezeti nevelőknek

Módszertani kézikönyv nemcsak környezeti nevelőknekMódszertani kézikönyv nemcsak környezeti nevelőknek

Ebben a könyvben a környezeti nevelés lehetséges eljárásainak nagy választékát találjuk. A kor mai követelményeinek megfelelően holisztikus szemléletű: szerinte – helyesen – az iskola a különböző tanfolyamok, képzési formák egészét át kell hatnia a környezeti nevelési szemléletnek.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 2 290 Ft (2 181 Ft + áfa)
Egységár: 2 290 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A szerző már majdnem két évtizede aktív művelője és országosan is egyik szervezője a környezeti nevelésnek. Ebben a könyvben a környezeti nevelés lehetséges eljárásainak nagy választékát találod. A kor mai követelményeinek megfelelően holisztikus szemléletű: szerinte – helyesen – az iskola a különböző tanfolyamok, képzési formák egészét át kell hatnia a környezeti nevelési szemléletnek, mert ez nem az egyes tantárgyak megoldandó feladata.Ennek megfelelően, a differenciális tanuláselméletet alapul véve, nemcsak a társadalom igényeit veszi figyelembe a környezeti nevelésnél, hanem a nevelési folyamatban résztvevők összességét, tehát a tanulókat, szülőket, családokat, egyéb gyerekeket és felnőtteket is.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Szerkesztő: Nyitrainé Németh Ibolya

Kiadja: Magyar Környezeti Nevelési Egyesület, 2005

ISBN: 963 86954 1 2

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked