Grill Fűszersó Keverék Halakhoz
A halak fűszerezése kicsit nagyobb odafigyelést igényel, mivel a hal húsa dominál és előfordulhat, hogy ez túl intenzív. Azonban a túlfűszerezés is kerülni kell, hiszen, aki halas ételt szeretne fogyasztani az érezni szeretné a halak jellegzetes aromáját is.
A harmonikus ízélmény elérésében segít a halas ételekhez összeállított grill fűszersó keverék!
Felhasználási Tipp a Herbatea Házigazdáitól:
"A grillezésre szánt halnak nagyobb a nedvesség tartalma általában mint a pácolt húsoknak. Ezért száraz papírtörlővel fel szoktam itatni a felesleget! Biztonságosabb így az elkészítés és nem ragad le a sütőre vagy a grill rácsra. Ezen felül én kukoricalisztbe szoktam forgatni a halhúst, mivel a halhús tetején kialakult kéreg a nedvesség tartalmat a halban tartja, ezért lehet egy kicsit merészebben fűszerezni.
Természetesen a grillezés előtt kevés olívaolajat is fel kell kenni a rácsra vagy a serpenyőre. Fontos tudni, hogy a grillezett halakat csak utólag érdemes citrommal ízesíteni."
Összetevők: só, fokhagyma, vöröshagyma, bazsalikom, rozmaring, mustármag, kaporlevél, citromfűlevél, citromhéj, petrezselyem, fűszerpaprika őrlemény
Felhasználási Ajánlás: halak grillezéséhez, halas ételek fűszerezéséhez kíváló fűszerkeverék
Tárolás: Száraz, hűvös helyen
Tudj meg többet a ökotudatos élelmiszerekről!
Felfedeznéd a húsmentes étkezés sokszínűségét és megtudnád, hogyan adhatsz új esélyt a lejárt élelmiszereknek? A Zöldbolt két friss cikkében mindenre választ kapsz! Az "A húsmentesség színei" cikk gazdag ízvilágot és egészséges alternatívákat kínál a húsmentes étkezéshez, miközben az "Adj még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek" cikk praktikus tanácsokkal szolgál arra, hogy hogyan csökkentheted a konyhai pazarlást, újrahasznosítva még a lejárt szavatosságú termékeket is. Ezek a cikkek nemcsak a környezettudatosságra ösztönöznek, de új perspektívát is nyújtanak az étkezési szokásainkra nézve.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!