Kost Kamm hajkefe tisztító fém fésű

Kost Kamm hajkefe tisztító fém fésűKost Kamm hajkefe tisztító fém fésű
Kost Kamm hajkefe tisztító fém fésűKost Kamm hajkefe tisztító fém fésű

Hajkefe- és fésűtisztító kefe fém drót sörtékkel, bükkfa nyéllel. 

Tökéletes a hajkefe időszakos tisztításához. Az íves drótsörtéknek köszönhetően a hajat gyorsan és egyszerűen eltávolítja - fa és sörtés keféhez is tökéletes.

Mérete: 7 cm magas, 4 cm széles, 1 cm mély.

Gyártó: Kost Kamm
Származás: Németország
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 1 990 Ft (1 567 Ft + áfa)
Egységár: 1 990 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Hogyan tisztítsuk a természetes hajkefénket?

A hajkefét rendszeresen (egyedi, hogy kinek milyen gyakorisággal) tisztítani szükséges. A benne maradt hajszálakat az erre a célra készült hajkefe tisztító eszközzel vagy egy fésűvel érdemes kiszedni. Ezután a szőrök tövénél maradt szöszös szennyeződést folyó víz alatt egy kis szappannal egy erre a célra készült hajkefe tisztító kefével vagy körömkefével lehet jól eltávolítani.

Szappan helyett használhatunk sampont vagy szódabikarbónát is, ízlés szerint.

Áztatni a fa miatt nem célszerű, de a gyors mosás után lerázva, eltörölgetve jól szellőző helyre téve minden gond nélkül megszárad és újra gyönyörű tiszta hajkefénk lesz.

A kefét semmiképpen ne áztassuk! A szőrök mentén még akkor is kerülhet víz a fába, ha a fa nem is ér bele a vízbe, csak a sörte. 

A kezelt fa a hirtelen hőmérséklet-változásokat nem szereti, így nem szabad a mosás után extra hőhatásnak kitenni. Tehát napra helyezni, hajszárítózni nem ajánlott. Amennyiben a fenti utasításoknak megfelelően járunk el, hosszú ideig élvezhetjük a hajkefénk előnyeit.

Értékelések (1)
Kata - 2021.03.08. 15:06
Szuper kis eszköz! Már azon gondolkodtam, hogy lecserélem a hajkefémet, annyira tele volt piszokkal, és semmivel nem tudtam kitisztítani, de most olyan, mint újkorában :)
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható PP műanyag fólia és papír. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőkbe a csomagolásokat!

Elsődleges környezeti előnye:

Biológiailag lebomló, komposztálható alapanyagokból készült tisztító fésű. A hulladékmentes, természetes és vegán alternatív hajkefék élettartamát növeli a rendszeres tisztítás, így segít hosszútávú alternatívát kínálni a hagyományos műanyag fésűkhöz képest.

Kapcsolódó termékek
100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked