Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,40mm (6 db)

Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,40mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,40mm (6 db)
Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,40mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,40mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,40mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,40mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,40mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,40mm (6 db)

100% bambusz nyél, BPA-mentes műanyag sörték!

A sörték kőolaj-mentesek, megújuló alapanyagból, ricinus olajból készülnek!

Vegán, fair, és a bambusz tulajdonsága miatt természetes módon antibakteriális hatású!

A mindennapos fogköztisztítás meghosszabbítja a fogak élettartamát, mivel a fogkefe által nehezen elérhető helyeket is tisztán tarthatod vele.

Mérete: ISO 0

A drót átmérője (drótszélesség): 0,40mm 

Gyártó: Hydrophil
Származás: Kína
Kiszerelés: 6 db
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 1 390 Ft (1 094 Ft + áfa)
Egységár: 231,7 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Környezetbarát, természetes alapanyagú bambusz fogköztisztító, BPA mentes, ricinusolajból készült műanyag sörtével, a biztonságos és alapos szájápolásért! 

Újrapapír kartonból készült dobozba van csomagolva.

Kinek, és miért érdemes fogköztisztítót használnia? Ez a cikk részletes választ ad az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

A megfelelő méret kiválasztása

Told be a fogköztisztítót a fogaid közé egy finom mozdulattal. Soha ne erőltesd. Ha nem tudod finoman betolni a kefét a fogaid közé, válassz kisebb méretet. Ha túl könnyen, a fogakat alig érintve becsúszik a fogköztisztító, válassz vastagabb méretet.

A fogköztisztító használata

Tedd a fogköztisztítót az ínyre és finoman told be a fogak közé. Ha jó méretet választottál, a kefe szinte magától becsúszik. Néhányszor tologasd vízszintesen előre és hátra a fogköztisztítót. A még jobb hatás érdekében, kissé döntsd meg a kefét, és tisztítsd "X" irányú mozdulattal.

A legjobb naponta egyszer tisztítani a fogközöket, de soha ne használj hozzá fogkrémet! Használat után a látod a lepedéket a fogköztisztító sörtéin, ezt könnyen eltávolíthatod vízzel. 1-2 hetente ajánlott cserélni a fogköztisztítót.

Fogköztisztítás után moss fogat a szokásos módon.

Ha bizonytalan vagy a fogköztisztító használatával kapcsolatban, kérdezd meg a fogorvosod. Minden fogsor egyedi. A szakorvos személyreszabott fogköztisztítási tanácsokkal lát majd el.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK a Hydrophil csapatától:

1. Mit jelent a név: Hydrophil?

Szerelmesek vagyunk a vízbe! A Hydrophil szó görögül annyit jelent: vízszerető. Mindannyiunknak szüksége van vízre, erre a csodás erőforrásra ahhoz hogy éljünk. Hogy az eljövendő generációk is élvezhessék áldásos hatásait, mi szeretnénk minél kevesebbet használni és szennyezni belőle.

A Hydrophil projekt célja, hogy tudatosan közelítsünk a víz témaköréhez. Éppen ezért olyan termékeket árulunk, amelyek vízsemlegesek, vegánok, és méltányos körülmények közül származnak.

2. Miért vízsemleges, vegán és méltányos?

A vízsemlegesség annyit jelent, hogy a termék a lehető legkevesebb víz felhasználásával készült: természetes alapanyagokat használunk, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni, például bambuszt. Ezen túl pedig kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használunk, így ezek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben.

Nem akarunk szükségtelenül kárt okozni a világban, ezért a termékek nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon. Minden termék méltányos kereskedelemből származik, mivel hisszük, hogy a fair munka fair bért érdemel.

3. Miért adományozunk a Viva con Agua nevű civil szervezetnek?

A profit 10%-át a Viva con Agua nevű szervezetnek adományozzuk, ami a déli féltekén élő emberek tiszta ivóvízhez való hozzáféréséért küzd. Azért tesszük ezt, mert elképesztőnek tartjuk azt a tényt, hogy 2016-ban 780 millió ember számára még mindig nem volt elérhető a tiszta ivóvíz. Meg akarjuk tenni ami tőlünk telik, hogy ezt megváltoztassuk.

4. Miért kell minimalizálni a műanyaghulladékot?

Folyamatosan műanyagokkal vagyunk körülvéve, hiszen nagyon sokoldalú és olcsó ez az anyag. Azonban ellene szól, hogy nagyjából 500 év kell a lebomlásához. Az óceán felületének minden egyes négyzetkilométerére nagyjából 13.000 darab műanyag jut, amelyet az óceáni áramlatok sodornak szét minden égtáj felé. Ráadásul a legtöbb műanyag kőolajból készül, ezért tovább növeli a fosszilis erőforrások kiaknázását.

Mindezek miatt úgy gondoljuk, hogy a műanyagok további használatát erősen át kell gondolni, és radikálisan csökkenteni kell.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosított karton doboz. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Lebomló, megújuló anyagból készült bambusz nyelű fogköztisztító, nagyban csökkenti a műanyag hulladék mennyiségét a műanyag fogköztisztítókhoz képest.

Ajánljuk még Neked
Mitől vízsemleges, vegán és méltányos a Hydrophil márka?

Mitől vízsemleges, vegán és méltányos a Hydrophil márka?

Klímasemleges bambusz fogkefék, kőolajmentes sörték, vízsemleges, vegán és méltányos termékek. Ez a Hydrophil!