Fehér Tilla • 2021.02.25 csütörtök 11:59
Ha jól jönne egy kis inspiráció hogyan tedd változatosabbá az étrendedet így tél végén, miközben rendületlenül kitartasz az ilyenkor is elérhető magyar zöldségek mellett, olvasd el cikkünket, amiben csokorba szedtük a Zöldbolt csapatának téli recept ötleteinek legjavát.
A receptek túlságosan spontán lettek “papírra vetve” ahhoz, hogy pontos mennyiségek is kerüljenek mindenhova, de a lényeg az adott ahhoz, hogy izgalmasabbá tehesd a már megunt téli zöldségekből készült ételeket.
Szirmay Katalin • 2020.12.04 péntek 16:00
Fermentálj otthon magadnak zöldséget, mert egy izgalmas, ízekben gazdag és rendkívül egészséges világ nyílhat ki előtted. Valószínűleg mindened megvan otthon hozzá már most is, amire szükséged lehet, így akár már ma bele is vághatsz. De miért is jó a fermentálás? Cikkünkből kiderül!
Zöldbolt.hu • 2020.11.17 kedd 15:23
Hat zöldboltos kolléganő számol be tapasztalatairól az öko hajmosás kapcsán. Van néhány megdöbbentő eredmény.
Merce.hu • 2018.01.03 szerda 12:00
2050-re az egész emberiség számára elegendő táplálékot állíthatna elő a biogazdálkodás.
Zöld Nap Egyesület • 2010.10.22 péntek 00:00
Helyi termék. Egyre többször hallani a kifejezést, ám még nem nagyon tudjuk, mennyi mindent takar, mi mindennel fonódik össze a fogalom. Egy egyszerû, mosolygós hangulatú videofilm most segít összerendezni fejünkben a lényeget.