A Csipkebogyó jótékony hatásai
A csipkebogyót már nagyanyáink is előszeretettel fogyasztották télvíz idején. A közeli erdőkben. mezőkön gyűjtögették, majd leszárítva tárolták a kamrában. Ismerték és alkalmazták jótékony hatását e gyógynövénynek.
A csipkebogyó különösen magas C-vitamin tartalmának köszönhető
A csipkebogyó négyszer több C-vitamint tartalmaz, mint a meghűlések esetén gyakran használatos citrom. A C-vitamin pedig köztudottan növeli a betegségekkel szembeni ellenálló-képességünket.
A C-vitamin erősíti a vérerek falát, fokozza a szervezet védekezőképességét és ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. Segíti a csontok erősödését és a csontfejlődést.
Felhasználási javaslat:
Ajánlott napi bevitel 1-3 teáskanál. Vízzel felöntve fogyasztható vagy magában elnyalogatva, illetve joghurtokba, reggeli zabkásába vagy müzliben elkeverve is fogyasztható.
Tárolás: Fénytől védve szobahőmérsékleten.
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig.
Származási hely: Magyarország
Összetevők: 95% méz és min. 5% nyers csipkebogyóhús
A termék dióféléket, zellert csomagoló üzemben készült.
Tudj meg többet a ökotudatos élelmiszerekről!
Felfedeznéd a húsmentes étkezés sokszínűségét és megtudnád, hogyan adhatsz új esélyt a lejárt élelmiszereknek? A Zöldbolt két friss cikkében mindenre választ kapsz! Az "A húsmentesség színei" cikk gazdag ízvilágot és egészséges alternatívákat kínál a húsmentes étkezéshez, miközben az "Adj még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek" cikk praktikus tanácsokkal szolgál arra, hogy hogyan csökkentheted a konyhai pazarlást, újrahasznosítva még a lejárt szavatosságú termékeket is. Ezek a cikkek nemcsak a környezettudatosságra ösztönöznek, de új perspektívát is nyújtanak az étkezési szokásainkra nézve.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!