Magyaros Ételekhez Ajánlott Fűszersó
Magyaros ételek, elsősorban sertéshúsból készülő sültek, levesek vagy bográcsos ételek fűszerezésére ajánlott fűszersó. A termék alapanyagait gondosan válogatták javarészt hazai fűszerekből.
Ételeink készítésekor az alapanyagok minőségére is érdemes odafigyelni és minél inkább egészségtudatos, tartósítószermentes összetevőket használni.
Összetevők:
só 45%, fűszerpaprika granulátum, fűszerkömény, fokhagyma, koriander, vöröshagyma, fekete bors, majoránna, szerecsendió, mustármag, chilipor
Felhasználási Ajánlás:
Grillezéshez, bográcsos és sertéshúsból készülő ételek ízesítésére ajánlott összeállítás.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Tudj meg többet a ökotudatos élelmiszerekről!
Felfedeznéd a húsmentes étkezés sokszínűségét és megtudnád, hogyan adhatsz új esélyt a lejárt élelmiszereknek? A Zöldbolt két friss cikkében mindenre választ kapsz! Az "A húsmentesség színei" cikk gazdag ízvilágot és egészséges alternatívákat kínál a húsmentes étkezéshez, miközben az "Adj még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek" cikk praktikus tanácsokkal szolgál arra, hogy hogyan csökkentheted a konyhai pazarlást, újrahasznosítva még a lejárt szavatosságú termékeket is. Ezek a cikkek nemcsak a környezettudatosságra ösztönöznek, de új perspektívát is nyújtanak az étkezési szokásainkra nézve.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!