A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben.
Kiváló rostforrás.
Tipp: kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába.
Összetevők: lenmag.
A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!
Díjazzuk hűségedet
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiatartalom: 1558kJ/370kcal
Fehérje. 9g
Zsír: 47,5g
Szénhidrát: 30g
Csomagolás: 20mikron vastag BOPP fólia, 40mikron vastag LDPE antisztatikum fólia. Kérjük használat után dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!
Elsődleges környezeti előny: Kiemelkedő rost tartalma elegendő folyadék fogyasztása mellett természetes módon segíti az emésztést, ezért az egészségtudatos konyhában gyógyszerek helyett használható alternatíva.